ENGLISH HERE

divider

14-15-16 Februari 2025

divider

 

2025

 

 

 Maak je klaar voor een FAN-tastisch, glamoureus en sexy festival!

De top burlesque producenten van Amsterdam brengen je een uniek weekend vol sensationele shows, wilde feesten en spannende workshops. Drie historische locaties in Amsterdam dragen bij aan de betoverende sfeer.

Burlesque is een eeuwenoude entertainment vorm waarbij de artiesten hun sensualiteit met humor en flair omarmen. Het mogen zijn wie je bent en het vieren van de vrijheid van het lichaam in al haar vormen, maten en jaren, door middel van de kunst der verleiding, maakt burlesque uniek en een lust voor het oog. Het Amsterdam Burlesque Festival laat al deze facetten van burlesque zien. Met extravagante kostuums, 'body positivity' en striptease gaat het publiek in vervoering de nacht in.

Op vrijdag kun je burlesque ervaren met een diner show en feest. Op zaterdag is het tijd voor het grootste spektakel tot nu toe, met opwindende shows en uitbundig dansplezier! Op zondag trakteren we je op ‘The Best of Burlesque’, oftewel het beste van de Amsterdam School of Burlesque, en een gevarieerd scala aan artiesten.

Laat je verleiden door de sensuele kunsten, gepresenteerd door internationale en lokale artiesten die hun oogverblindende, origineelste en zinnenprikkelende acts zullen tonen.

Trek je meest chique jurk, beste pak en hoogste hakken aan, of kom gewoon met een open mind. Maar wees gewaarschuwd: ‘the tease is real’. “Mis het niet!”


divider

 

Zaterdag 15 Februari 2025
Grand Burlesque Night Out

 

Het grootste (maar toch gezellig intiem) evenement van het festival is een spectaculaire mix van show en dansfeest om het publiek te trakteren op een onvergetelijke avond vol "tease": soms sensueel maar nooit ordinair.

Vele lokale EN internationale artiesten brengen vintage stijl EN verassende nieuwe acts.

Kom 'Dressed to impress'. Denk aan films als The Great Gatsby, Peaky Blinders, Moulin Rouge en je bent zelf onderdeel van de show!
20:00 - 02:30 First show at 21:30
4 show blokken + dansfeest

WESTERUNIE,
Klönneplein 4-6, Amsterdam


Vooral staanplaatsen maar ook tientallen stoelen (niet te reserveren)

MEER INFO

 

divider

OOK: workshops

 


divider

2025
The Best of Burlesque

Ervaar burlesque in al haar glorie tijdens The Best of Burlesque.

Een showcase met doorgewinterde artiesten van de Amsterdam School of Burlesque (ASOB), die meer dan een decennium geleden hun burlesquereis begonnen zijn, te zien zullen zijn naast de opkomende getalenteerde burlesque generatie.

 

 MATINEE SHOW 15:00 - 17:00u

Boom Chicago,
Rozengracht 117, Amsterdam, Nederland

Show met alleen zitplaatsen

MEER INFO

 

divider

Meld je aan voor meer info over het Amsterdam Burlesque Festival

* indicates required
 

Volg Facebook pagina hier

 

logoAB

divider

©

SUNDAY